Parmesangratinerade grönsaker.

IMG_1386-001

4 portioner

  • 1 aubergine
  • 1 grön zucchini
  • 1 gul lök
  • 3 tomater
  • 1 vitlöksklyfta finriven eller pressad
  • 3 msk olivolja
  • några kvistar timjan
  • salt
  • svartpeppar
  • rikligt med riven parmesanost 

Så här gör du

Skiva alla grönsaker i tunna skivor.
Varva grönsakerna i en ugnsfast
form. Blanda vitlök med olja
och ringla över grönsakerna. Strö
över timjan och krydda med salt
och peppar. Strö på rikligt med
riven parmesanost och grädda i
ugn på 220 grader ca 25 minuter
tills den fått fin färg. Ringla över
lite extra olivolja innan servering.

One thought on “Parmesangratinerade grönsaker.

  1. Pingback: Italiensk afton. | Carpe Diem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *