Kalkonmiddag

admin

Ja så var årets kalkonmiddag avklarad. Jag började med att jobba extra på Lindex  igår. mellan 10,30-15,10. Sen var det hem duscha och fixa till sig, vi var bortbjudna på kalas  i Veberöd till barnens kusiner “29 och 27 år”. Vi blev bjudna på god buffemat , vin, öl,  kladdkaka, kaffe, och te.

Idag vaknade jag ca, 05,00  låg en stund sen gick jag upp vek lite tvätt, gjorde äpple kaka, skalade potatis, fixade lite, förberedde till em.

Sen fixade jag frukost till mannen och mig, de av barnen som inte bor hemma sov  över hos oss för vi ska ha kalkonmiddag i en,  mina föräldrar kom också.

Det var jätte trevligt att alla barnen var samlade  och att mina föräldrar kom.

Nu är det avklarat och nu sitter vi här och alla har nästan åkt hem, det är bara Lina som är kvar.

Jag är ju en sådan person som betar av och tycker det är roligt med många projekt, T.e.x. nu är Kalkonmiddagen avklarad, jag fyller år snart men jag ska inte fira det något speciellt. Sen är det dax att planera julens projekt med allt vad det innebär, Sen fyller minstingen år 15/12., Och sen är det JUL….. skit kul tycker jag.

Ny vecka och nya tag, jag har ju varit lite dålig i rygg och nacke men ska försöka börja styrketräna nu och gå lite på yoga och core på friskishuset. Håll nu tummarna för mig att jag inte får bakslag. kramar till er alla.

Nu önskar jag er en riktig skön vecka.

Tags: , , , , , , , , , , ,

5 Replies to “Kalkonmiddag”

 1. ser gott ut..
  själv belev det pizza med ena sonen .. mannen jobbar och jobbar… och nu e jag på jobb…. ha en bra vecka .. hörs säkert.. kram

 2. Kalkon är inte fel.. Det äter vi alltid på juldagen hos mina föräldrar..

  Veberöd, där bor min faster med make 🙂

  Ha nu en bra natt och en härlig måndag..

  Kram
  Mia

 3. […] Ni kan läsa mer om kalkonmiddagen och vad vi åt på mammas blogg. […]

 4. Men oj, vad fint du har gjort! Och så mycket god mat, fint upplagd och fint dukat! Jag gissar att du är jätteduktig på detta! Sen ser det ut på de fina bilderna som att du har en serveringsbänk strax under en öppning till köket, stämmer det tro? Precis så skulle jag önska att jag hade! Så praktiskt nära köket för påfyllning m.m. Det var jättkul att få se dina fina bilder! När jag sätter bilder i min blogg så blir de i en lång rad under varandra, går inte att flytta på dem. Vet du om det kan hänga ihop med vad man har för blogmall, eller har du något tips till mig om hur jag kan sätta bilder som jag vill i bloggen?
  Sänder megastor kram till dig vännen!
  Myrra.

 5. Bra jobbat tjejen.
  Allt verkade ju kanon.Middagen,dukningen samt matchade blommor med servetter.
  Lycka till med ditt nästa projekt.
  Kramen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.