Juldagsmorgon!!!!!

admin

Och det regnar.

Ja så var julafton bakom oss. Julafton blev som jag förväntade,  förutom att stora sonen och hans tjej inte var med. dom firade jul med hennes familj i Vemdalen.

Vi som var här hos oss  var mannen Jan, Jag, Alexandra, Lina, Marcus, morfar Stig och mormor Annelise ( senare på kvällen kom nicklas). Vi började aftonen med glögg till Kalle anka, sen efter det med lite snack  före inväntande  julklappsleken och den är kul.

Sen var det dax att gå ut i köket och göra klart till Julbordet och med allt där hörtill och det är ju inte lite.

Vi hade lagt in 4 sorters sill, så som brantevikssill, curry sill, senaps sill, vitlöks sill, laxpaj, ägg, gravad lax med hemmagjord sås, rostbiff med tillbehör, hemmagjorda köttbullar, prinskorv, skinka, hemmagjord brunkål, revben, hemmagjord räksallad, gott bröd och en del ost, snaps, öl, läsk  undrar om jag kom ihåg allt??

Det är så gott.

Efter maten var det till att plocka undan och det är ju inte så kul, det ser ju ut som man inte ätit något man har ju lika mycket kvar.

Efter en trevlig stund kom Tomte lisa Jeannette 🙂 och delade ut julklapparna, Tomte far hade inte tid.

Ni som vill ha recept , jag lägger in det så småningom.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Replies to “Juldagsmorgon!!!!!”

 1. Oj vad mycket gott ni hade 🙂 Jag vill gärna ha recept på sill.. Gör alltid vanlig inlagd men har inga bra recept på andra goda (och enkla..)

  Vad roligt med alla fina foton!
  Ha nu en fortsatt skön julhelg! Det ska vist bli kallare igen.
  Kram Nina!

 2. Ja man tycker man äter såmycket vid jul men ändå är allt kvar 🙂 Man har mat i flera dagar framåt.. Fast vi var hos min bror i år så det är de som får äta julmat så det sprutar ur öronen 😉

  Ha nu en goer fortsatt jul..

  Kram
  Mia

 3. börja träna på semestern?? jo jag tackar… inte en dag på vår turkiet resa eller sydafrika resa träna jag .. nu längtar jag efter 3 v uppehåll… hoppas snart jag får börja… kram

 4. Det var nog världens bästa julafton som vanligt även om jag saknade nga kära 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.