Nu var glada julen slut

admin

J a så var julen utstädat, skönt om man får säga så. Nu väntar jag bara på lite mildare väder för då får jag putsa fönsterna det blir liksom ljusare då. Efter 15 dagar i Thailand känns det lite tungt att komma hem till kyla, mörker, regn och en massa kläder att ta på sig. Men nu  så är det minnen och när det känns tungt får jag väl ta fram mina foto och drömma mig bort.

3 Replies to “Nu var glada julen slut”

  1. Jag städare bort julen i helgen. superskönt! Fick dessutom tulpaner av både andreas och hanna i lördags när de var och drack upp vår sista glögg.. så nu känner jag hopp om våren iaf i köket 🙂

  2. Julen försvann ganska snabbt hos oss…fast syrrans dotter tog bort den på julaftonskvällen…och SÅ snabba var vi inte…hihi !
    ***
    KRAAAM EVA

  3. Vad trevligt att du hittade till min blogg, men jag blir lite nyfiken hur hittade du den? Finns du på måbra?
    Sussi

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.