Minusgrader och solen skiner.

admin

  • Fotografering 
  • Silversmides kurs
  • Handlat stenar
  • Sjuk en dag
  • Massage
  • Födelsedags middag

Vad man hinner med mycket på en vecka och ändå hinner man jobba 😉 

Silver smiden går framåt, nu ska jag ju börja göra det lite svårare så jag har beställt glas stenar som jag ska försöka få på plats i en ring och sen till ett par örhänge hinner jag så blir det ett halssmycke också.

Mannen och jag avslutade veckan med Massage på http://www.sabaithaimassage.nu/omoss.php

Helt underbart att bara ligga där och bli ompysslad 1 timme. sen efter det brukar vi köra till Coop och köpa vars en Räkmacka och sen slänger vi oss i soffan och njuter av mackan och ett glas gott vin. 

 På lördagen var jag ledig från Lindex. Mikael och Vilya kom och vi fick ju  gå ut och leka lite på lekplatsen men blir ju som barn på nytt med ett litet barn i huset. Det är ju några år sen man lekte där på denna lekplats.

Idag åker jag med några av familjen till Malmö mat mässan 😉  Hej och hå ha det så bra så hörs vi . kramar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.