Lite nytt

admin

Igår var jag och shoppade med  några av mina barn, en ny bok och vad passar perfekt till mig.  Jo en bok där det står Carpe Diem på, precis så som min blogg heter. Sen hittade jag “Allers Julmagasin”. I jultidningen hittade jag en artikel om en blogg vänn Jeanette och det var jätte kul att läsa om henne där. Sen tog jag ett foto på min blomsterhörna jag vill väl igentligen inte ha dem där nu i jul men vad ska man göra ute klarar dom sig inte. Sen när kvällen var slut så gick katterna och jag till sängs och läste lite om resor. 

 

 

 

Tags: , , ,

3 Replies to “Lite nytt”

 1. Perfect bok till dig med den texten 🙂
  Allers julmagasin höll jag i idag men jag köpte den aldrig.. Kanske skulle plocka med den nästa gång jag handlar..

  Sov gott i natt och ha en bra tisdag..

  Kram
  Mia

 2. Jul… nää! Det är lääänge dit! 🙂
  Vad skoj att du hittade en bloggvän i tidningen!
  Må så gott!
  Kram Nina!

 3. Äntligen Jeanette!!!

  Åh vad jag är glad som kom fram till din fina blogg! Vad jättefint du har gjort i ordning allt här! Toppen! Du vet att hur jag än har skrivit in din rätta adress i adressfältet, så har datorn snabbt tagit bort ditt namn och förvandlat sidan till familjbloggen. Så när jag skulle “följa” din blogg så tror jag att min “följarbild” hamnade på familjbloggen. Ska se vad jag kan göra åt det. Det var så roligt att hälsa på dig här, hit kommer jag gärna ofta och hälsar på för det var så trivsamt och man fick så fin överblick! En toppenblogg! Grattis till den!

  Kramar och önskan om en fin helg!
  Myrra

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.