Lakrits pannacotta

admin

Ingredienser

  • 1 1/2 gelatinblad
  • 4 dl v grädde
  • 1 msk lakritspulver
  • 2,5 msk socker

Garnering: chokladrullar, och vit choklad och hallonsås, hallon

Tillagning

8 små glas

20 minuter + 3 timmar

1. Lägg gelatinet i kallt vatten i ca 5 minuter.

2. Koka upp grädde, lakritspulver och socker. Dra kastrullen från plattan. Lyft upp gelatinet ur vattnet, lägg det i den varma grädden och rör om. Låt svalna.

3. Fördela lakritspulver i botten av glasen. Häll upp pannacottan i glasen. Ställ dem i kylen i ca 3 timmar.

4. Garnera pannacottan med hallon eller hallonsås

20 minuter + 3 timmar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.