En vecka i rasande fart…

admin

Ja så har en vecka runnit i väg igen. Nu in i November en månad i födelsedagens tecken. Men innan dess har det ju hänt en del. Lilla mamma har kommit hem från sjukhuset och ska nu ta det försiktigt hemma och få sjukgymnastik i hemmet, det kommer att ta ca 3 mån att ta sig tillbaka till vardagen igen.  På fredag den 11/11 fyller min bästa kompis 55 år och hon har bjudit oss och några andra på Godset i Lund. Samma dag fyller en annan bästis Maud 55 år och jag fyller 55 år den 17/11 . Sen det bästa är ju att jag ska bli farmor så kanske nästa gång jag skriver så har det hänt.

Helgen har gott åt till att städa och fixa. Minsta sonen Marcus har flyttat så nu blir det ännu tystare än vanligt.

Idag söndag kom Mikael och Hannah på besök. Mikael gjorde vindruvssaft.

Jätte god saft, prova gärna. Ni kan hitta receptet här på min blogg.

Jag gjorde kalkon med dess tillbehör och sen gjorde jag Lemoncurd. Ni hittar receptet här på min blogg.

Nu sitter jag ensam här i soffan mannen har slocknat i soffan och jag sitter och tittar på tv samtidigt som jag bloggar.  Katterna myser med mig som vanligt

 

Tags: ,

3 Replies to “En vecka i rasande fart…”

 1. Hälsa Pia från mig, Nette! Och så till Mamma att jag önskar henne allt gott i återhämtningen.
  Såg jättegott ut detta!

  Kram
  Milott

 2. Härligt att bli farmor, livets efterrätt säger de ju och det tror jag att det är =)

  Såg gott ut med både saft och lemoncurd..

  Ha det gott idag..

  Kram Mia

 3. Vad kul att du ska bli Farmor 🙂 Här är det inga barnbarn på G..
  Skönt att din mamma är bättre.

  Ha det gott vännen !!! Kram Annika

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.