Baileys bollar.

  • 200g smör
  • 3 dl florsocker
  • 5,5 dl havregryn
  • 1,5 dl marsanpulver, kallrörd
  • 2-4 msk kallt vatten
  • 200 g vit choklad
  • kokos flingor
  • baileys efter smak

Jag la havregrynen att dra med baileysen. Vispa samman florsocker och smör. Tillsätt havregrynen, marsanpulvert och det kalla vattnet. Rulla bollarna och ställ i frysen. Smält chokladen i vattenbad. Doppa bollarna i chokladen och därefter i kokosen. ( jag doppade bollarna i lite av varje vad som fanns hemma). Sen la jag dem i fina formar.


Comments

  1. Hej! Recept på drink tilltugg! 4 port.
    Västerbottenkräm i glas med lax och pärontartar!
    ! dl creme fraich
    2 dl riven västerbottenost
    1.2 tsk curry, en nypa salt, hacad dill.

    Ett halvt päron
    ca 4 skivor kallrökt lax ca 125 gr
    1 tsk svart rom + 5 tsk. till garnering.
    Värm creme fraich, rör ner osten låt smälta under omrörning.tillsätt kryddor. Fördela i glas som rymmer ca.6cl. ställ dem i kylen. Ta ut dem 30 min innan serveringen och fyll dem med den hackade blandningen och toppa med svart rom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *