Baileys bollar.

admin

  • 200g smör
  • 3 dl florsocker
  • 5,5 dl havregryn
  • 1,5 dl marsanpulver, kallrörd
  • 2-4 msk kallt vatten
  • 200 g vit choklad
  • kokos flingor
  • baileys efter smak

Jag la havregrynen att dra med baileysen. Vispa samman florsocker och smör. Tillsätt havregrynen, marsanpulvert och det kalla vattnet. Rulla bollarna och ställ i frysen. Smält chokladen i vattenbad. Doppa bollarna i chokladen och därefter i kokosen. ( jag doppade bollarna i lite av varje vad som fanns hemma). Sen la jag dem i fina formar.


One Reply to “Baileys bollar.”

  1. Hej! Recept på drink tilltugg! 4 port.
    Västerbottenkräm i glas med lax och pärontartar!
    ! dl creme fraich
    2 dl riven västerbottenost
    1.2 tsk curry, en nypa salt, hacad dill.

    Ett halvt päron
    ca 4 skivor kallrökt lax ca 125 gr
    1 tsk svart rom + 5 tsk. till garnering.
    Värm creme fraich, rör ner osten låt smälta under omrörning.tillsätt kryddor. Fördela i glas som rymmer ca.6cl. ställ dem i kylen. Ta ut dem 30 min innan serveringen och fyll dem med den hackade blandningen och toppa med svart rom.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.