Ädelostbakad fisk

admin

“Ädelostbakad fisk”.

  • Skär 600 g. torsk (eller annan vitfisk) i portionsbitar och salta.
  • Blanda 2 dl. vispgrädde,
  • 1 dl. riven ädelost,
  • 0.5 dl. alkoholfritt matlagningsvin,
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  •  0.5 msk. torkade franska örter.
  • Fördela blandningen över fisken.
  • Gratinera i ugn 200 grader ca. 20 min. eller tills fisken är klar.
  • Servera med ris eller potatis. Smaklig spis!

Receptet kommer från

Gun-britt Mellbloms

One Reply to “Ädelostbakad fisk”

  1. Hmmm, och en annan lchf:ar! Önskar Dig en fin tisdagskväll! Kraaaam

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.