1:a Advent

I fredags kväll var vi bortbjudna och det var skönt att avsluta veckan så. Vaknade tidigt i lördags upp och putsade fönster och strök gardiner sen åkte stjärnor och ljusstakar upp, det blev hyfsat fint fast inte fönstren blev putsade utvändigt men det får vänta tills vädret blir bättre. Sen var det in i duschen och fixa till sig för vi skulle till JEANETTESHUS jätte trevligt och vem står inte där och säljer julkort. Jo min gamla barndomskamrat Milott  JÄTTEKUL att träffa henne, sen träffade jag Nettan som jag bloggar med och har som vän på Facebook och det var också jätte kul att träffa henne. Jag handlade en krans till dörren av Jeanette och julkort av Milott. Nu skulle vi  inhandlas lite mer mossa till mina arrangemang sen hem och fixa färdigt gulasch soppan. Mina föräldrar var på middag på kvällen och det var ju också trevligt. Nu idag söndag har jag jobbat mellan 12-18,00 på Linsex. Soppa fanns det kvar så det var bara att sätta sig vid färdigt bord. Nu sitter jag här och njuter av glögg och lite gott.Alla ni mina vänner önskar jag en skön vecka. kramar

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *