1:a Advent

admin

I fredags kväll var vi bortbjudna och det var skönt att avsluta veckan så. Vaknade tidigt i lördags upp och putsade fönster och strök gardiner sen åkte stjärnor och ljusstakar upp, det blev hyfsat fint fast inte fönstren blev putsade utvändigt men det får vänta tills vädret blir bättre. Sen var det in i duschen och fixa till sig för vi skulle till JEANETTESHUS jätte trevligt och vem står inte där och säljer julkort. Jo min gamla barndomskamrat Milott  JÄTTEKUL att träffa henne, sen träffade jag Nettan som jag bloggar med och har som vän på Facebook och det var också jätte kul att träffa henne. Jag handlade en krans till dörren av Jeanette och julkort av Milott. Nu skulle vi  inhandlas lite mer mossa till mina arrangemang sen hem och fixa färdigt gulasch soppan. Mina föräldrar var på middag på kvällen och det var ju också trevligt. Nu idag söndag har jag jobbat mellan 12-18,00 på Linsex. Soppa fanns det kvar så det var bara att sätta sig vid färdigt bord. Nu sitter jag här och njuter av glögg och lite gott.Alla ni mina vänner önskar jag en skön vecka. kramar

Tags: , , , , , , , ,

3 Replies to “1:a Advent”

 1. vilken helg… hoppas din vecka blir lika bra. kramis..

 2. Oj, det var fullt program! 🙂
  Vad julfint du har fått det! Kul med alla foton!

  Ha det så bra!
  Kram Nina!

 3. Vad duktig du har vart 🙂 Fint blir det då verkligen..
  Ha en bra vecka du med
  kram Susanne

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.