Snart är det slut……

admin

Bild017

På September månad.

Ja man har ju inte rusning till den här sidan och kommentarerna  lyser med sin frånvaro men jag skriver på ändå. Jag kollar runt till olika bloggar och det finns en del. Jag hittade en ny idag till Mia jättefin sida.

 Idag har jag jobbat länge och det är slappekväll, man behöver det ibland. Imorgon har vi loppis på min förskola så då blir det också sent. Styrketräningen får vänta, jag var iallafall på Afrodans i går och det är jättekul.

 Kram tills vi hörs

DSCF0567

Tags: , , , , , ,

2 Replies to “Snart är det slut……”

 1. Skickar en kram till dig!
  Låter skoj med afrodans 🙂
  Kram Nina!

 2. Tack för de fina orden..

  Jag har ingen rusning till min sida heller men märker att det ökas.. Och skriver man kommentarer till de man läser så ökas det ju på hela tiden, då hittar de ju till mig 🙂

  Afrodans har jag varit på men inget jag tyckte var så kul, men alla är vi olika.. Jag skall strax bege mig till simhallen för att simma några längder nu..

  Ha en bra dag..

  Kram
  Mia

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.