Promenad i solen..

admin

Ja så har denna helgen rullat i väg i rasande fart. I fredags fick jag myst med min lilla Ängla prinsessa Vilya. Nu är hon 4 mån och tiden bara rinner i väg. Vi fick gå lite mannekäng för jag hade köpt lite kläder av en mamma på min förskolan där jag jobbar.

I går så jobbade jag på Lindex till 15 sen blev det till att baka lite GI bröd, och det blev riktigt bra. Inte lika bra blev mina bars ;( hade inte rätt temperatur så det blev lite bränt.

Receptet hittar ni Här

På kvällen blev det att titta på Melodifestivalen och vem vann om inte den som vi hejade på hela tiden

Loreen

 

 

Idag vaknade jag tidigt och solen sken så härligt, mannen och jag gick en timmes promenad vid 7 tiden kallt men skönt i solen. Efter det blev det en lång frukost med nybakat bröd.

Marcus kom och fixade nästintill färdigt rummet som är under renovering, Snart snart ser jag en ände 😉 Mikael med familj kom en stund och jag hann med att mysa lite till med Vilya. Middagen är avklarad och nu så sitter jag och slappar i soffan.

Ny vecka står för dörren med en massa innehåll 😉 Jobb, träning, silversmide, AW med Systrarna Jönsson, Afrika kväll hemma hos en arbetskamrat, Jobb på Lindex sen är det söndag igen 😉

Ha nu en underbar vecka och hoppas solen lyser riktigt mycket denna vecka så man får tillbaka sin energi.

One Reply to “Promenad i solen..”

  1. Ja, Nette, det var rätt låt som vann tycker jag också!
    Här blir det besök på sjukhus i veckan för Mormor ligger där just nu.
    Det lät så gott med GI-brödet men tyvärr med mjöl som jag inte får äta!
    Ha en skön vecka!
    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.