Nu är glada Påsken slut..slut..slut

admin

Ja man har gjort en del. Det började redan i Torsdags för då kom Alexandra från London. Middag tillsammans. Jätte kul att träffa henne för det är 3 månader sen sist.

I fredags var vi på konstrunda med familjen och vi avslutade hos Marcus. Tråkigt väder men en trevlig dag.

I Lördags jobbade jag på Lindex och det är alltid lika trevligt. På kvällen var vi i Veberöd på Påskmiddag, där serverades en hel del gott och en massa öl,snaps och vin.

Igår söndag hade vi Påskbuffè med nära och kära vi var 14 st, mycket trevligt. Mycket mat och dryck. Sill med ägg i fågelbo, Matjesilltårta, Laxstubbe, Krustader med kräftor, kassler med påsksallad, rostbiff med tillbehör, gravad lax med hovmästarsås, gott bröd, ostbricka, snaps, öl, vin. Kaffe, te med påskmuffins och limoncello.

Recept kommer

Idag har vi bara varit och vi körde Alexandra till flygplatsen i em , saknar dig redan Alex. Måndags kväll sitter vi här själva igen och undrar varför tiden gick så fort. 4 dagars vecka, och i morgon är fullspäckad , jobb, sjukgymnast, massage och silversmide.

Onsdag kväll blir det John Bull på kvällen. Torsdag är jag på kurs hela dagen och sen är det fredag igen 😉 Ha en skön vecka vänner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Replies to “Nu är glada Påsken slut..slut..slut”

  1. Mmm vad det ser gott och trevligt ut. Matjestårtan vill jag gärna ha recept på. Kram Agneta

  2. Hej mamma! tack tack tack för en underbar helg. Saknar er redan också. Tycker inte alls om att åka tillbaka, känner mig alltid väldigt ledsen!

    Du är bäst på att fixa familje och släktmiddagar och bilderna är jättefina!

    Hoppas vi ses snart igen 😀

    PUSSAR

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.