Nu är den klar….

admin

Jag tackar min stora son Mikael för all hjälp 

För nu är min blogg så gott som klar

Tänk va mycket man kunde göra här nu då ♥

Veckan som gått har jag jobbat och jobbat varit hos lilla mamma som mår rätt bra trots allt hon gått igenom. Jag själv mår bra trots lite små blessyrer . Träningen har inte kommit igång riktigt men räknar med det nästa vecka. På fredag ska jag ,mannen och hans syster gå och ta en öl på Harrys sen blir det middag på Stäket för hon vill fira sin bror och min kära man som fyller år på Lördag. Jag återkommer i helgen med förhoppnings vis lite mer att skriva och lite  bilder. Kramar till er alla och glöm inte skriv en liten kommentar.

 

Tags:

2 Replies to “Nu är den klar….”

 1. Hej fina fina vännen!
  Den var snygg, bloggen Din!
  Har blötat ner min mac med ett glas vatten för någon vecka sedan så det blev kortslutning. Får lämna in den på mac-store i veckan ;-(
  Nu lånar jag sonens pc så länge.
  Kram
  Din Milott

 2. Hejsan, väldans vilken fin och häftig blogg du har fått till… Ha det så trevligt och försök att njuta av kvällen.
  Kram Annelie

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.