Jag summerar 2012

admin

Januari – Mars

Alexandra fyller 32 år den 2 Januari

Jag börjar på silversmides kurs och undrar varför jag inte gjort detta innan. Jätte kul att få skapa mina egna smycken. Här är några verk.

  

Mars – Maj

Kämpar på med mina problem med värk i axlar, kan inte träna direkt. Våren är här. Alexandra bor fortfarande i London och kom hem till påsk. Att få vara farmor till Vilya 6 mån är helt fantastiskt.

   

Bokar även en resa till Thailand, Koh Lanta blir det och vi reser dit Januari 2013

Juni – Augusti

Nu är min Garderob klar ” Work in closet ” Kombinerad pyssel hörna. Nu är det bara några lister och skjut dörrarna som saknas , men ingen brådska med dem inte. 

 

Lina fyllde 27 år 1Juni tänk vad tiden går. 19 Juni åkte vi till Zakynthos . Där firade vi 32 år som gifta. En mycket trevlig Ö.

  

Där träffade vi ett jätte trevligt par från Danmark som heter Mette och Bjarne. Vi besökte dem under vår semester i Juli och det är alltid kul med nya vänner.

  

Vilya hade sin namngivning ute i Skrylle med fika och grillning.

  

Marcus och Michelle förlovar sig.

September – Oktober

Jan fyller 58 år den 3 september

Jag överraskar mina föräldrar genom att beställa en resa ner till Kreta, dom misstänker inget . Min far fyller 80 år  den 16 septemer och han får mig med som present. Jag bor på Folia ett väldigt trevligt hotell.

  

Mikael fyller 36 år den 14 oktober.

November -December

Jag var hos en axelspecialist och domen blev inpregment i höger axel ( tror det heter så) Frusen axel i vänster och det kan ta upp till 2 år innan den blir bra;( och hur kul var det. Ingen träning och bara sjukgymnastik som gäller minst 6 mån framåt.

Vilya 1 år den 8 November, kalas,  Kalkonmiddag ,  Alexandra är hemma över helgen och Lina , Alexandra och Vilya har maskerad.

  

Jag fyller år den 17 November

  

Marcus fyller 26 år den 15 december. Julen firar vi här 14 stycken, trångt men där det finns stjärterum finns det hjärterum  eller hur man nu säger.

Mikael och Hannah förlovar sig.

  

En av mina julklappar var 

Det rum som ska renoveras under 2013 ligger på ovan våningen och målet är att det ska bli vårt sovrum. Men nu har barnen  tömt vinden och det ska rensas. Alla barnen flyttade hemifrån men tog inte med sig sina saker. Vi har förvarat en del. Lina flyttar i och för sig hem en månad nu i Januari och hon kommer ta med sig en hel del när hon flyttar nästa gång.

  

 Jag tackar också en del av mina AW kompisar för trevliga kvällar över ett / par glas öl och vin. Hoppas det blir fler sådana kvällar.

      

En oskriven bok väntar nu år 2013 och den ska fyllas med glädjeoch nya äventyr.

One Reply to “Jag summerar 2012”

  1. En fin sammanfattning på ett mestadels bra år. Önskar er ett fantastiskt 2013 <3
    Och tack för kommentaren, du får jättegärna ge ut min bloggadress, det gör mig glad 🙂
    Kramar om massa!
    Nina

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.