En underbar helg…

admin

Vilken härlig helg jag haft 😉 AW i fredags med gamla vänner. En shopping runda på stan i lördags med Mikael,Hannah, Vilya och Jan.

Idag har jag ,mannen och min far varit i Malmö på Hem o Villa trädgårds mässan men jag blev allt lite besviken på trädgårds avdelningen.

Men lite tips fick jag allt med mig hem, Jag har ju alltid kameran med för att jag inte ska glömma.

 

Jag älskar ju att fixa och trixa i trädgården och har alltid nya projekt 😉 till mannen stora sorg. han tycker inte det är lika kul för det är ju han som får göra grov jobbet. Idag på mässan var där tips från Flyinge plantskola, Peter från Apotekarens trädgård Hvilans florist utbildning. Ha det underbart vänner

I morgon är det en ny vecka med nya utmaningar. Kramar till er alla

Tags: , ,

4 Replies to “En underbar helg…”

 1. Din trädgård är fantastisk, Nette! Ska bli spännande att se Dina förändringar.
  Kram

 2. Nu ska jag svara ;););)
  Nej, jag är inte med i bloggportalen och visste inte ens att den fanns! Får kolla den närmare sedan! Men jag tror inte det var dumt av Dig att gå in där. Man kan nog öka chansen att få besökare på bloggen!
  Jättekram Milottan

 3. Fina bilder från mässan. Var med sugen på att åka dit men hade migrän 🙁
  Men underbart väder var det i lördags 🙂

  Ha en finfin vecka !!! Kram Annika

 4. HEJ! tack för din rara kommentar om håret mitt. Det är lite tajt med tid att sitta och svara på alla fina kommentarer som kommer in. MEN försöker svara så snart det finns en liten lucka. KRAM♥

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.