April, April jag kan lura dig vart jag vill…

Den som gör oss spratt med sitt nyckfulla beteende är nog våren.

Jag har fortfarande inte börjat rensa i trädgården och det är jag lite frustrerad över det ;( Jag jobbade igår på Lindex på kvällen var vi med vänner på Mejeriet i Lund tydligen har dom dans någon gång om året för oss i vår underbara ålder då spelar dom 60-70-80 tals musik och lite 2012 musik ;). Det var rätt kul men rent för mycket folk på den lila ytan.

Idag var jag pigg som en lärka och det blev till att fortsätta i min garderob ” foto kommer sen ”

Nu sitter jag här söndag kväll och vi ska snart äta Helens kyckling 

Lina och Marcus har varit och hälsat på i dag och det var kul. Mikael, Hannah och min lilla Vilya har jag inte träffat på en vecka nu och saknar dom ;(

I morgon börjar jag jobba 87,5 procent i 3 mån så nu får vi börja planera igen. 4 dagars vecka och på Torsdag kommer Alexandra hem på Påsklov och det ska bli så kul att få träffa henne 😉  Det är 3 mån sedan hon var hemma sist.  Vad som ska serveras på påskbordet är klart och jag återkommer med det. Ha en underbar vecka vänner jag gör så gott jag kan 😉

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *