Ett tag sedan jag skrev!!

admin

Fy vad tråkig jag är som inte skriver här som jag ska , att jag  inte skriver är ren lathet. Nej nu får jag bruka allvar ?

TRÄNINGEN:

Det har hänt en del, jag har tagit tag i min träning kör lite hemma varje morgon ” typ 15 min på Orbitreken ca 80 situps lite yogaövningar” När det blir varmare kommer jag att gå mina morgonpromenader varje morgon. Sen tränar jag 2 ggr på Friskishuset.

Lina:

Min näst minsta tjej (Hon fyller 25 i Juni)  har åkt till Australien kommer tillbaka i oktober. Hon är ju jäkligt stark åka iväg så helt ensam, hon ska jobba som Aupair. Hoppas hon  hittar någon kompis där  som hon kan ” leka med “. Vad tycker jag om detta ??? Jag tänker att hon är hemma i Malmö så går det riktigt bra men sen kommer det över mig ibland då är det lite svårare.  Jag hoppas det går jätte bra där långt bort .

Middag:

Vi hade en avskedsmiddag Med gott vin  för Lina Fläskfilegryta provencale Jättegod vi gjorde den vegetarisk också för Lina och Alexandra äter inte kött.

TILL 6 PERS CA
1 KG FLÄSKFILE
500GR FÄRSKA CHAMPINJONER
1 BURK GREKISK VITLÖKSOST
1 HACKAD VITLÖK
1 DL HACKAD PERSILJA
1 MSK DIJON SENAP ( EFTER SMAK VA FÖRSIKTIG DET E STARKT)
CA 1 LITER GRÄDDE ( VALFRI)
SALT O SVARTPEPPAR
STEK FL FILEN I SKIVOR FRÄS SVAMPEN BLANDA SEDAN ALLT I EN STEKGRYTA O SMAKSÄTT MED SENAPEN O SALT O PEPPAR.
SERVERA MED KLYFTPOTATIS OCH EN FIN GRÖNSALLAD!!

Vår:

Ja man kan väl säga att våren har hittat hit efter en lång och tråkig vinter, jag gillar verkligen inte vintern 🙁 sakta men säker börjar det knoppas både här och där.

Resor:

Jag jag vet många tycker på att jag vill resa hela tiden, men jag älskar att resa 🙂 Vi var ju i Thailand i Januari och nu har jag beställt en resa till . Den 19 Juni åker vi till Parga 1 vecka det ska bli jätte skönt. Sen får jag ju erkänna, den lilla Thailand masken har vaknat och  den vill så gärna tillbaka dit igen 🙂

Jag har även firat 10000 besökare, men jag saknar att det är så få som skriver en rad 🙂 Det får ni gärna göra.

Ja det är väl detta som hänt jag har pratat med Lina och hon har det bra  och det är jag glad för.

Kramar till er alla

Tags: , , , , , , , , , , , ,

7 Replies to “Ett tag sedan jag skrev!!”

 1. ja det var länge sedan du skrev men du har varit duktig på att läsa och kommentera hos mig i allafall… tack för de.. jag är oxå lite dåligt på att både läsa och skriva …
  ha det gott hoppas solen snart hittar oss…. kram

 2. Ja nu får du skärpa dig 😉 Nä då.. Skriver gör man bara när man vill annars kan det bli ett tvång och det skall det ju inte vara..

  Vad gott recept du bjuder på, det skall jag ta och spara och göra nån gång 🙂

  Din dotter klarar sig säkert jättebra där långt borta, ett land jag skulle vilja till för övrigt..

  Ha nu en goer söndag..

  Kram Mia

 3. Hej på dig!

  Du är flitig.Hade ingen aning om att du hade sk dolda talanger.Det var jätteroligt att läsa lite i din blogg.När har du tid till att sitta med det.Du jobbar väl mycke på både dagis och Lindex.
  Jag kommer säkerligen att kolla bloggen fler ggr kul att få lite info om er alla.
  Hälsa Familjen
  Åsa

 4. Vad jobbigt att ha sitt barn på andra sidan jordklotet.. Men tufft av henne. Och ni ses ju igen efter sommaren 🙂

  Kanonduktig är du oxå, med träningen! Heja dig!!
  Må så gott!
  Kram Nina!

 5. Jag vet hur det känns! Modigt av Lina att åka så långt bort och så länge! Peru är också långt bort, men Henrik kommer på onsdagkväll. Vad duktig du är på att skriva och vilken fin sida. Tips på mat också! Vi får träffas snart.

  Kramar
  kusin Monica

 6. Ja visst är det jobbigt när barnen är lååångt borta 🙁 vår dotter och hennes pojkvän är på en jorden runt resa. De åkte i oktober och kommer hem i början av maj, just nu är de i Thailand…avis eller 😉 ??Är dock inte lika jobbigt denna gången, de var i Australien och Asien för 2 år sedan och då var de borta i 8 mån. Men de fixade allt jättebra, både resa och jobbfix så det går säkert bra för din dotter med. Det är nyttigt för dem att se sig omkring.

  Ha det gott !!! Kram Annika N

 7. Hej Jeannette! Vill önska dig en trevlig resa till vackra Parga. Vänlig hälsning Maria Jarstad, Apollo Sälj

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.