Veckorna går i rasande fart…

admin

Ja visst gör dom det och det gillar jag. Jag får börja Gratta mig själv för jag vann på Lilla provence på Facebook  jag vann en skylt med text på. Jag tackar för den, jag blev jätte glad för den.

Värmen vill inte riktigt komma och stanna, ett par nätter med frost har vi haft i veckan. Har själv drabbats av någon form av vår trötthet och det gör mig lite frustrerad, tycker inte om att vara trött det är liksom inte jag.

Träningen har jag inte hunnit med de sista veckorna men jag försöker gå mycket för jag har ju köpt en ny steg räknare.

Igår hade Alexandra avskedsfest här hemma för några vänner. Hon bjöd på Tacos med alla tillbehör, gott vin och efterrätt. 😉 Mums Tack Hanna för de fina blommorna.

Idag körde vi Alexandra till stationen för nu ska hon vara i London ett tag söka jobb m.m. Saknar henne redan önskar henne all lycka i London. Men man älskar sina barn och vill ha dom runt sig och inte i en annan världs del.

Lina sprang lundaloppet  5 km och vi var där och hejade på henne och hon klarade sig under 30 min så Grattis till henne för det var hennes mål.

 

Tags: , ,

2 Replies to “Veckorna går i rasande fart…”

  1. Härligt fina bilder 🙂 Visst är det jobbigt när barnen ger sig ut i världen och man längtar bara till dagen de kommer hem. Hoppas du känner dej piggare nu, inte kul att vara trött jämnt.

    Ha en härlig torsdag !!! Kram Annika

  2. Mysig middag och jag har det bra här mamma!! Har umgåtts med folk i helgen tom 🙂 och tagit hand om en sjuk steven.. söka jobb nu! puss

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.