Vad blir det för mat!!

admin

Ja man måste äta 😉 ibland är det kul i köket ibland inte.

I fredags jobbade jag lite extra så det blev ingen träning.

Åkte ut till Coop för att träffa Linnea som var med i Mäster kocken 2014 hon lagade musselsoppa och bjöd på det och det fick man smaka.

1966761_626580984080987_2106680383_n

Hon har kurser ute på Gastelyckan vägg i vägg med min silversmide en jätte duktig tjej.  Nu har jag bestämt mig för att gå på lite matlagningskurs Gourmet.  Jag kan laga mat men  man blir aldrig fullärd.

 På kvällen åt vi Fondue goda såser ugnsstekta potatis och lite sallad tillsammans med Hannah och Vilya . Till det serverade vi 1 glas  GOVERNO ROSSO TOSCANO och 1 glas CASA CAPRIOLO

Lite Kärlek till Hjärtat.

Igår lördag jobbade jag på Lindex och då var det en riktig fin vår dag , men ja det kommer väl fler sådana. På kvällen kom mina föräldrar på middag och då bjöd vi på Gorgonzolagratinerad fläskfilè med råstekt potatis klyfter, till det drack vi resten av CASA CAPRIOLO  och GOVERNO ROSSO TOSCANO

IMG_1863-001

Solen skiner i dag med och vi som skulle vara inne och fixa färdig sovrummet där uppe. Ja det gjorde mannen nästan och sen blev det första fikan ute på altanen 🙂 16,5 grader och det är en öppen plats.

Det känns så skönt i hjärtat när solen lyser.

Ha en fortsatt skön kväll vänner.

One Reply to “Vad blir det för mat!!”

  1. Det är mysigt att sitta ute. Riktig mysfika, får man ju säga. Kramkram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.