Trött, tröttare, tröttast,

admin

Måste vara vädret eller ??

Idag är det första dagen på semestern och mitt nya mål oavsett om man är trött eller inte ;/

Vaknade tidigt ca 05,15 ;/ inget kul alls men låg kvar för det regnade ju.

Vid 8 var det uppehåll väckte Alexandra och vi på med tränings kläder och ut på en 1 timmes morgonpromenad, men efter 5 min började det ösa ner igen det blev en 30 min runda som vi avslutade med att köpa jordgubbar och när vi kom hem blev det en smoothie och en nyttig macka 😉

Vi backade pajer till söndagen hela fm, sen blev vi lite trötta och behövde vila lite.

På eftermiddagen åkte Alex till Helsingborg för att besöka sina vänner. Jag åkte ner för att fixa till mina naglar, dom blev ju inte så bra sist så jag fick omgjort dom grattis denna gång. Nu får vi se hur dom håller denna gången.

Nej vänner ha det bra,  jag får väl skriva in lite recept nu 😉 för dom som önskar.

Kramar och glöm inte lämna en kommentar när du är här och läser 😉 jag blir så glad då.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.