Tillbaka!!

admin

Ja nu är det drygt 1 vecka sedan mamma ramlade och bröt lårbenet. I måndags opererades hon och hon är på väg tillbaka till vardagen som inte kommer se ut som vanligt. I morgon är det vård möte och jag ska vara med.

Jag har legat sjuk sen Onsdags kväll och har inte kunnat hälsa på mamma men som tur är har hon telefon och jag har pratat med henne varje dag.

Michelle var här med sin lilla Saga som vår Smulan fick träffa 😉

Idag känner jag mig rätt pigg och ska jobba i morgon. Jag har ju hunnit med att fundera ut vad som ska serveras när jag fyller år . I November blir det många kalas, Min kompis Maud fyller 55år den 11/11, Pia fyller 55år den 11/11 hon bjuder ut på Godset, Jag fyller 55år har lite gäster hemma den 19/11 . Jag ska bli farmor förhoppningsvis den 11/11 för då är det beräknat.

I lördags skulle vi vara på 55års kalas med vinprovning som vi tyvärr fick ringa återbud. Mannen är också sjuk så vi tyckte inte det var läge att åka iväg.

Idag har jag fixat lite i trädgården med lite ljus och blommor.

Lagat en god middag,  Ört marinerad skinka med rotfrutsgratäng och

ett glas rött till det.

Tags: , ,

3 Replies to “Tillbaka!!”

  1. Örtmarinerad skinka lät gott! Vart är receptet?

  2. Så fint det blev i trädgården.

  3. Hallå Jeanette!
    Ja du, november är verkligen en kalas-månad och inte minst för dig som ska bli farmor:) Hoppas det går bra med din mamma! Fina bilder, du är pysslig! Kramis/M

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.