Söndag och snöstorm…

admin

Ja och hur glad blev jag då när man tittar ut och det är snöstorm ;( vi som precis blivit av med all snö. Jag skulle kunna packa min väska och sticka till värmen direkt 😉

DSCF6936 DSCF6937

Efter att jag låg i influensa har jag nu kommit igång och jobbar och div kvälls aktivitet så som silversmide, AW med mannen kusiner och sjukgymnastik. Köket fick en vår städning.

DSCF6931 DSCF6932-001

Stegräknaren är på och nu ökar jag sakta mina promenader så jag kan komma upp i mitt mål. snön kommer kanske att bromsa det men vi hoppas att snön inte ligger kvar för länge.

DSCF6934-002

Idag blir det till att måla och hur nu det ska gå ?? Hjälpen var är ni? Mannen lägger det sista golvet i hallen och sen ska det iordningställas överallt. Bilder kommer så småningom.

Ha det bäst och en skön söndag vänner.

DSCF6922-002 DSCF6924-001

 

 

One Reply to “Söndag och snöstorm…”

  1. Åh, det blir så fint hemma hos Dig! Jag föredrar inomhus idag! Jag har börjat på wetbelt på badet 2 ggr i veckan istället. Lilla Nette, jag kan hjälpa Dig sy klänning men mönstret får Du köpa i Din lilla storlek på stoff och stil i Malmö! Klänningstyget är linne med viscos, därför faller den så fint. Så nu har jag köpt turkost (en av mina älsklingfärger) och svart tyg av det också. Hoppas Ni hinner få färdigt under dagen så Ni kan njuta ikväll! Läste om fibromyalgin. Tufft, Nette! Mamma hade också! Kramkram vännen min

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.