Söndag

admin

Helgen har gått fort, jag har varit ledig från Lindex och har hunnit med en massa T.e.x. Fixat nästan färdigt i mitt Walk in closet. Fick med mannen till Ikea i dag 🙂 Köpte 2 lampor till rummet men den ena passade inte och nu har jag slarvade bort kvittot 🙁 . Jag får köpa en annan och sen ska jag ha en röd matta. Vi har fixat i dator rummet köpte det sista dit, också på Ikea. Nu är det tippen med en del och sen får man börja stor städa och rensa där nere.

 

Jag har glömt berätta att Jan och jag fick får Julklapp av barnen. Bättre begagnade kyl och frys och en spis som vi inta har satt in än. Jätte fina, Vi tackar och bugar. Sen har vi fixat till en vägg nere i hallen, Lina vår dotter har målat en jätte fin tavla som vi satte svart fondtapet bakom.

 

 

 

Tags: , , , , , , , ,

3 Replies to “Söndag”

 1. Vad fint du gör 🙂
  Såg att din blogg fyllt ett år oxå, grattis!
  Må så gott!
  Kram Nina!

 2. Spa är alltid trevligt.. vi försöker ha en gång i månaden men varannan gång är det sk VARDAGS SPA MEN LUCNH..barn runt benen och allt annat.. mina”systrar” som dock inte är mina riktiga syrror har små barn och då är det skönt att vara här i bland och bara mysa…vaxar och färgar .. jag är fotvårdare i botten slutade i fjol tror jag.. och ja bara pyssla om varandra. är alltid mysig .. jag tror vi hållt på lite mer än 1 år…varje månad..
  vilken graderob du gör… häftigt..
  kram

 3. Åhhh vad fint Jeannette! Tack för titten på bilderna! Det är en dröm för mig och kommer väl att förbli en dröm för jag har för trångt! Men så välordnat och fint du hade det där. Vilken skillnad mot att tränga in kläderna i en trång garderob. Och bra med speglar och utrymmen har du ser jag, så att du kan ha så fin ordning på allt! 10 poäng av 10 möjliga!
  Kram från Myrra!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.