SEMESTERN är slut!!!

admin

Ja då var det över för den här gången!!

Vad har hänt de här 3 veckorna=)

Ny matta och nytt matbord med stolar

Mys och pys i trädgården 🙂

Ja 3 veckor går fort men jag har väl hunnit med en del, läst en massa böcker, varit i Simrishamn 2 ggr, 1 ggr med mina föräldrar blandannat besökt Apotekarens trädgård, handlat krukor på Mika som jag ska ha som upp läggningsskålar, Ystad besökt Öja  Åbergsträdgård som inte var liten  lunchat i Kivik, Vitemölle. Varit i Agneta o Thomas koloni och blivit bjudna på en jätte god middag. Varit hos Ingrid o Anders i deras sommarstuga och blivit bjudna på god mat 🙂 och massa dricka. Haft besök av Lisa , mina föräldrar, Mikael o Hanna, Michelle och Donnie 🙂 

2 Livsnjutare ” Smilla och Smulan

Det jag saknat mest är väl är Lina och Alexandra som är på andra sidan jorden med andra ord Lina i Australien och Alexandra  på Nya Zeeland dom samman strålar nu i början av September då dom börjar sin rund resa tillsammans i3 mån och jag hoppas det går bra.

Nu är sötebrödsdagarna slut och Livsnjutaren börjar på allvar igen. Även här kommer det att skrivas lite oftare, likaså att börja träna är ett måste.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Replies to “SEMESTERN är slut!!!”

 1. Hej ! Kul att du tittade in på min blogg 🙂 Vad mycket och kuliga saker du hittat på under semestern. Jag har en vecka ledigt till innan jag börjar på en kurs men maken börjar jobba i morgon 🙁 vad fort semestern har gått. Men man får återgå till liiite bättre matvanor nu och det är ju positivt iaf.

  Ha en skön söndag !!! Kram Annika N

 2. Vad du har hunnit med mycket på dina tre veckor 🙂
  I Mika butiken var jag med i somras men fick enbart med mig kaffe och te hem därifrån, men en massa fint har de där..

  Ha nu en bra start på veckan..

  Kram Mia

 3. Trevlig blogg 🙂 åh ni var i Grekland älskar Grekland, parga är fint …ha en fin dag // Eva

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.