Semester drömmar!!

admin

Ja drömmarna är det sista dom ska ta ifrån mig. Resa 4-5 gånger om året hade inte varit fel och då kan man åka till Kroatien bland annat. Här tipsat Tina http://tinabloggar.blogg.se/2013/june/kroatien-ar-harligt.html#comment.

Men min nästa resa blir London och den 2 Augusti åker vi till Kalymnos 2 veckor.

kgskal1001_10_50

Veckan som gått har det varit massa kul, Nationaldagen hade vi gäster med mycket mat och gott vin,  After Work fredagen den 7  var jag på Wrap house med Lindex tjejerna och där fick man bra med vin i glasen och 39 kr snacka om vin för pengarna.

Förra söndagen hade vi släktträff på mannen sida typ knyt massa gott. Här är kaffebordet 😉 Och då ska jag säga att då orkade man inte äta mycket,   jag har inte foto på själva matbordet tråkigt nog

IMG_0444 IMG_0445 IMG_0446

IMG_0447 IMG_0448 IMG_0449

Tisdagen var det studenfest hos grannen 😉 massa gott där och vin. I torsdags var det After Work med gänget på Kulturkrogen 😉 Saknade en del vänner men det kommer fler gånger.

Har funderat om man skulle ordna en AW i min trädgård till så klart självkostnads pris ;);) undrar om någon skulle nappa på det ??

I går lördag var vi borta och där också god mat och massa vin ??

Jag har också hunnit med att jobba och hunnit mysa med Vilya.

IMG_0451-001 IMG_0455-001

 

Veckan som kommer händer en del då också 😉

Firar 33 år som gifta, bästa Alexandra kommer hem, midsommarafton och stor fest, mys med barnen och förhoppningsvis lite vila 😉 Ha det bäst vänner

 

 

 

4 Replies to “Semester drömmar!!”

  1. Mmm, så gott du pratar..resa är livet! Jag hade mer än gärna rest 4-5 gr/året. Men senaste veckan har du ju haft en del kul även på hemmaplan =) De där matbilderna ser inte äckliga ut på ngt sätt..
    AW ja, hade jag bott närmre hade jag gärna hängt på..

  2. Tack för titten
    Härliga tanka

  3. Det var en massa resande för Din del, Nette! Det är vi som ska ha midsommar i år och dessutom fyller Johannes 16 år samma dag. Så det blir en massa ståhej! När har Du semester? Ska vi försöka få ihop en dag?
    Kramkram

  4. kul att du kommenterar men vem är du ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.