Oj!! det var länge sedan jag skrev här…

admin

Vad har hänt under Januari ?

Jobbade mellan jul och nyår och efter nyår, lite barn och så lugnt.

11 Januari  åkte vi till Thailand och ” Koh Lanta” flygresan gick bra. Många tycker flyget på 11-12 timmar är drygt men faktiskt så tycker jag det går riktigt bra. Jag har anlag för propp och måste röra mig 1 gång i timmen, med följt av att jag aldrig sover.

2 underbara veckor i solen och värmen och 2 riktigt slappe veckor denna gången. Thai cooking kurs och hyrde en Taxi över en dag var väl det största vi gjorde. Sen var vi duktiga och gick strand promenader på 1 timme varje dag. Åt och drack gått på olika restauranger varje dag. Träffade trevligt par från Borlänge ” Krister och Helena.

DSCF6594 DSCF6596 DSCF6629 DSCF6654 DSCF6667 DSCF6689 DSCF6691 DSCF6713 DSCF6715 DSCF6745 DSCF6744 DSCF6751 DSCF6767 DSCF6777DSCF6838DSCF6830

Det jag älskar mest är olje massage men tyvärr så klarade inte mina axlar av det till min stora sorg ;(

Nu är man tillbaka till vardagen och jobbar, fixar, börjat på silversmide och går på sjukgymnastik och hoppas det blir bra någon gång.

 

 

 

Tags: , , ,

2 Replies to “Oj!! det var länge sedan jag skrev här…”

 1. Låter härligt, men lite oroligt att inte axlarna klarar det! Tar de hårt då?
  Skickar en hjärtekram
  Milottan

 2. Ja 112 timmar på flyget verkar ju annars jobbigt 😉 Ha ha.. Kunde inte låta bli att kommentera ditt fel med en etta för mycket där 😉
  Men vilken underbar start på nya året du har haft med en härlig resa..

  Ha nu en bra vecka..

  Kram Mia

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.