Lite har hänt sen sist..

admin

Ja det är väl drygt 1 vecka sen sist jag skrev. Jag började ju veckan med 2 dagars ledigt. “Skönt” På måndagen bakade jag Leilas kanel bullar

Jag gjorde en liten ändring för jag hade jordnötssmörs fyllning över. Och arbetar man degen som Leila beskriver så blir bullar så goda.

På Em kom en kollega på besök hon fotade lite blommor och tyckte vi hade det så mysigt så. Hon gillar inte att vara med på bild men ..

  

  

På tisdagen var det träning och det går bra efter det åkte jag till Mikael med fam och vi körde och handlade en gå vagn till Vilya.

 ??  Vad duktig jag var.

På Onsdagen var det dax att börja jobba och nu har man en lång höst framför sig som vi hoppas blir fin. Vill göra ett tillägg , är det inte typiskt ?? Jag har mått rätt bra i armar och axlar hela sommaren och nu så börjar det spöka precis när man ska börja jobba???

I går var det dax att avtacka en kollega som gått i pension och det gjorde vi med en heldag i Köpenhamn. Det regnade lätt när jag skulle i väg så jag tog kavaj och paraply med och det fick jag lätt ångra. Strålande sol och jätte varmt hade vi hela dagen och där var en period mitt på dan då jag höll på att ge upp. Att gå och bära så lite som en skjorta och en kavaj kan vara så jobbigt. Men jätte trevligt hade vi. Danska wienerbröd, blomsteraffär, öl, kanalbåt, smörrebröd och öl, vin massa snack.

       

Väl hemkommen så var man lite trött både här och där så det blev slapp i trädgården med ett glas rött och njuta av den underbara kvällen.

 Ha en underbar söndag. Massor av kramar till er alla

 

 

Tags: , , ,

2 Replies to “Lite har hänt sen sist..”

  1. bullarna ser underbara ut .. kram

  2. Så synd att du har värk..inte kul 🙁 krya på dej vännen. Vilka fina blommor ni har. Kul med lite mys..
    Ha en fin vecka !!! Kram Annika

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.