Lite fin lir på bloggen!!

admin

Ja!! jag har ju några önskemål till på min blogg  som sonen får fixa i helgen?     😉 på dig min stora son.

Idag lyser solen bakom molnen och jag tror att det kommer att lysa på oss i em. Som alla vet har jag varit hemma denna vecka och varit sjuk och vad gör man då? vilar i soffan, bloggar mellan vilandet och går i genom gamla Allt om trädgårds tidningar som jag efter 10 år ska slänga.

Jag har hittat en del intressanta  bloggar med bland annat  2 som också älskar Thailand 😉 precis som jag. Man blir så sugen och då kommer frågan, HUR!!! ska jag klara av att inte åka till Thailand nästa vinter????  Som Thailand älskare har jag ju varit där i 3 år i rad Januari eller Februari. Drömmen är ju att ha ett litet hus där nere.

Bilderna är lånade av Googels

Mina älskade Katter Smilla och Smulan sitter och vill ut så det blir till att klä sig och sen kan man kanske sitta och bläddra i tidningar och dricka fm koppen i trädgården och planera färdigt. Jag vill ju ha Asien/ medelhavs känsla när jag sitter i min trädgård.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.