Ja så har vi kommit halvvägs………………

admin

I månaden 🙂

Veckan som gått har det inte blivit träning på Actic utan bara promenader och cykling. Har försökt äta  Gi  de senaste veckorna men det funkar inte på mig och fråga mig inte varför för jag begriper det inte, jag går inte ner i vikt och inte 1 mm  i midjan.  Får nog tänka om ?????

Så nu hade jag laddat för att starta om med träningen från i dag. Mannen och jag började söndagen med 1 timmes promenad sen hem och åt en ordentlig frukost.

Jag har ju börjat rensa och packa ner i från köks skåpen för vi ska ju total renovera vårt kök nu i slutet av Maj, nästa helg ska det nya köket komma och det ska målas.

Alexandra vår största dotter har ju åkt till London och vill ha lite före efter bilder och lite uppdateringar så nu får det bli så.

6 Replies to “Ja så har vi kommit halvvägs………………”

 1. Kan trösta dig med att du inte är den enda där Gi inte funkar.. Jag gick upp i vikt både när jag testade Gi och LCHF… Jag är ju med i ViktVäktarna och det funkar när jag håller mig till det och sköter mig vilket jag inte gjort så bra sista tiden.. Måste hitta min motivation som varit borta allt för länge nu..

  HA en fin måndag..

  Kram Mia

 2. Jag går också upp med GI.. och med allt annat känns det som:) men nu ska det bli andra bullar, eller inga bullar alls….
  Lycka till!

 3. Kraaaaaaaaaaaaaaamar och tack för bildena. Ska bli jättekul att se resultatet!

 4. Gi är inget för mig heller, det kanske biter bättre på dig med LCHF? Har du testat?

 5. Hej ! Har inte prövat GI men testat lite LCHF men det höll inte så länge 🙁
  Det enda som funkat någorlunda på mej är tallriks-metoden, och då fyller jag halva med grönsaker sen vanlig mat för resten.

  Lycka till !!! Kram Annika

 6. Jag vill se MER bilder ju 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.