Helg i solens tecken…

admin

I lördags var vi på Ikea för att finputsa det nya köket som vi ska göra nu i slutet av Maj  😉

Efter det var vi på Kattutställning i Malmö för att titta lite på Ragdoll stod och kollade rätt länge på Amazing dollz katter jätte fina och en dag bor här säkert en sådan hos mig.

 

 

På natten började jag känna mig lite krasslig i halsen men det förträngde jag på Söndagen. Min mamma kom på fm och jag gjorde slinger i hennes hår och frissade henne efteråt. Sen satt vi i solen och njöt av ett glas bubblande Fresita / jordgubb.

Mannen ville att vi skulle åka och titta på trädgårdsmöbler till altanen och då for vi iväg hittade en svart grupp i Lödde.

På kvällen när jag väl satte mig började jag nysa och kände mig inte bra och vad hände ? Vaknade efter en sömnlös natt med att ögon och näsa rinner ont i huvudet och jäkligt trött. Så nu får det bli 2 dagar i soffan och hoppas man är på benen igen snart så att träningen inte blir lidande.

 

2 Replies to “Helg i solens tecken…”

  1. Vilken mysig helg och fina katter. Krukorna som du undrade över vet jag inte var de är köpta, men kan fråga min Svägerska för vi fick dom av henne. Krya på dej ! Kram Annika

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.