Vit choklad pannacotta

admin

  • 1 1/2 gelatinblad
  • 1/2 vaniljstång
  • 3 dl vispgrädde
  • 1/2 dl mjölk
  • 100gr vit choklad

Gör så här:

1. Blöt lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 min. Snitta upp vaniljstången. Koka upp grädde, mjölk och vaniljstången. Ta av från plattan.

2: Hacka chokladen och rör ner i grädden tillsammans med gelatin bladen. Rör till det har smält ta upp vaniljstången och häll upp i  små skålar. Låt står i kyl ca 2 tim. Rör hallon till en sås häll på ovan och garnera med blåbär.

Tags:

3 Replies to “Vit choklad pannacotta”

  1. […] efterrätt åt vi vit choklad pannacotta med hallonsås färska blåbär.  Mums Recept hittar ni HÄR . Vilya slocknade och vi satt och tittade på […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.