Vit choklad pannacotta
- 1 1/2 gelatinblad
- 1/2 vaniljstång
- 3 dl vispgrädde
- 1/2 dl mjölk
- 100gr vit choklad
Gör så här:
1. Blöt lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 min. Snitta upp vaniljstången. Koka upp grädde, mjölk och vaniljstången. Ta av från plattan.
2: Hacka chokladen och rör ner i grädden tillsammans med gelatin bladen. Rör till det har smält ta upp vaniljstången och häll upp i små skålar. Låt står i kyl ca 2 tim. Rör hallon till en sås häll på ovan och garnera med blåbär.
Tags: Efterrätt
[…] Vit choklad pannacotta […]
[…] efterrätt åt vi vit choklad pannacotta med hallonsås färska blåbär. Mums Recept hittar ni HÄR . Vilya slocknade och vi satt och tittade på […]
[…] Vit chokladpannacotta med bär. […]