Våren är på väg..

admin

Våren är på väg och det känns så härligt. Vi går mot ljusare tider och det behöver jag. Tänk solens strålar ska värma min själ. Vårdagjämning och sommartid. Kan det bli bättre   och resan är bokad och var gick den om inte till Thailand Koh Lanta. Det blev inte som vi tänkt men jag är glad ändå.

Idag var Lina på hemma vi åt middag ihop och tittade på film. Tänk har inte träffat henne på 1 vecka och det var så kul. Då ska vi ju inte prata om hur mycket jag saknar Alexandra, henne har jag inte träffat sen den 2 Januari och längtar så tills hon kommer hem och det vet vi inte när.

Nu är jag ledig i 4 dagar, jag ska ha storstädning ; ska försöka få bort byggdamm och röjja lite slänga, stryka, dammsuga, tvätta golv kanske hinner jag med att tvätta fönster, kanske fixa lite med blommor. Ja jag får se vad jag hinner med. I morgon em ska jag på Akupunktur och massage och det ska bli så skönt. Ha en underbar helg vänner. Jag ska göra mitt bästa. Kramar

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.