Tillbaka till vardagen!!!

admin

Thailand

Resan till Thailand var jätte härlig, vi blev lite oroliga när vi kom ner och vädret var sådär? moln och regn men varmt . Men det blev en mjukstart för sen kom den riktiga värmen och solen.

Vi har varit på Poda, Chicken Island,  Railey beach, Phra Nang beach, Hong island med lagunen och öarna där omkring sen var vi en sväng nere på Koh lanta där vi bodde på Lanta Island Resort.

Shopping och  god mat, Thai mat är ju så gott så för min del var det thaimat som gällde hela tiden och den goda ölen singha. Det tråkiga om man nu tänker tråkigt var ju att planet var försenat drygt 10 timmar när vi skulle hem , men tänk positivt vi fick ju 1 dag extra i solen. Tänk på de stackarna som skulle till Thailand som fick sitta på kastrup lika många timmar. Vi var hemma i vårt hus vid 05 ,00 igår. Jag sov inte på planet och var vaken hela dagen men nu har jag sovit några timmar och är mycket tröttare en jag var i går så det får bli en slappe dag till innan alvaret börjar. 

Jag får väl sitta och kolla resor om inte annat 🙂 Gud vad många roliga resor det finns man kan göra , jag älskar att resa, synd att det är så dyrt bara.

Tags: , , , , , , , ,

5 Replies to “Tillbaka till vardagen!!!”

 1. Åh vad ni verkar ha haft det mysigt.. Värmen hade suttit fint nu men som sagt kostar det lite och de pengarna finns inte hos mig, så det får bli kalla Sverige ett tag till.. Men drömma kan man 🙂

  Ha nu en goer helg..

  Kram Mia

 2. oh…. jag vill oxå men nu blir det inte så…. skottland i oktober blir det här….kram

 3. Hej och välkommen hem!
  Det låter som ni har haft en underbar semester och det betvivlar jag inte..Det var fina bilder du lagt ut och som alltid är jag avundsjuk och vill också åka dit..
  jag får nöja mig med att vi har beställt vår sommarresa iallafall.. Det blev inte riktigt som jag ville men jag fici iaf tre veckor i solen.. Det blev martins ställe, turkiet igen.. Jag förklarar varför en annan dag..

  kram och hälsa
  Susanne

 4. fy för kräk sjuka…. jag håller varje tumme för sig …. ha det så kul om vi inte hörs ,, hoppas det kommer bilder… kram

 5. Åh, vilka härliga bilder!!! Så skönt ni verkar haft det. Sen hem till vintern här, men det går fort och snart är det vår 🙂

  Ha det fint!
  Kram Nina!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.