Tiden går för fort!!!!!!!!!!!

admin

Ja men tänk nu är snart April också slut.

Våren är här.Helgen gick i rasande fart. I fredags var mannen och jag ute och åt med ett annat par jätte trevligt hade vi, det tråkiga var att på natten blev jag magsjuk 🙁 sov inte så mycket på natten med följd av att jag var rätt trött på lördagen och inte kunde jobba. Alexandra vår största dotter var nere i helgen och det är alltid trevligt. Vi åt gott och hade det mysigt. På söndagen var vi ute på en timmes promenad tidigt på morgonen fint väder och skönt, vi gick ner till mossen och där var den stolta svanen.

 Söndagen blev helt underbar solen sken och vi kunde sitta med bara ben och linne. Det börjar grönska rätt bra nu lite sol till så är det riktigt grönt.

Träningen har flutit på rätt bra ca 3 ggr i veckan är det som gäller, jag försöker gå varje dag också.

I morgon ska jag på ett party som handlar träning m.m.

NU njuter vi i fulla drag så ta in allt vad ni kan.  På valborg ska vi ha gäster och jag vill grilla så håll tummarna på att solen håller sig framme. Lite recept lär väl komma nästa helg. Ha en fortsatt skön vecka.

3 Replies to “Tiden går för fort!!!!!!!!!!!”

  1. HOPPAS DU ÄR BÄTTRE NU … JAG HAR OXÅ HAFT EN SLÄNG AV DEN DÄR MAG HISTORIAN .. VERKAR SOM OM DEN SPRIDER SIG SOM EN LÖPELD… KRAM n

  2. Magsjuka är INGET trevligt 🙁 Hoppas det har rättat till sig och att du mår bra nu..

    Du verkar ändå haft en mysig helg..

    Kram Mia

  3. Usch o fy för magsjuka 🙁 Vad du är flitig med träningen..Toppenbra 🙂 Visst är det härligt att få och kunna röra på sig, speciellt nu när den härliga våren är här.

    Ha en härlig Valborgshelg !!! Kram Annika

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.