Tänk va lite det skall till ;(

admin

Ja inte blev veckan vad jag hade planerat ;( Vaknade i Måndags med magvärk och kass, men det var min magkatarr som tog ut sin rätt. Lite vila och Lanco sen var jag bättre på em. Ringde jobb och sa att jag kom på Tisdagen. Med nya tag tänkte jag vara duktig och måla färdigt en vägg typ ca 1-1 1/2 meter mitt när jag var halvvägs så fick jag ryggskott, ja där stod jag och var tvungen att måla färdigt….. Ringa kiropraktor fick tid på Tisdagen och då fick jag vara hemma den dagen med.  Och det var så skönt att bli knäckt, vila och silversmide. Onsdagen blev det till att jobba och det gick rätt bra, helst när jag hade  korsett på. På Onsdags em var jag på AW med systrarna Jönsson och det var jätte trevligt. I Fredags var jag hemma hos en arbetskamrat på en Afrika kväll och tittade på bilder från hennes resa, drack vin och åt kex och ost.

Lördagen var det jobb på Lindex 😉 Alltid lika trevligt. När jag kom hem så fick jag mysa lite med Vilya 😉

På kvällen satt mannen och jag själva och tittade på Game of Thrones. Riktigt bra. Nu sitter jag här söndags kväll, mycket bättre i ryggen,bakat bröd, Receptet hittar ni HÄR , målat färdigt, Tack Marcus. Städat, tvättat och bara slappar resten av kvällen. Ha en fortsatt skön kväll vänner. Nu ska jag betala resan 😉

One Reply to “Tänk va lite det skall till ;(”

  1. Det låter som om du fick en rätt bra vecka ändå…änglapinglan gjorde kanske nytta trots allt <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.