Städ helg!!!!!

admin

Ja i går började jag storstäda sovrummet grundligt och satte upp nya gardiner. Det blev så fint, dammsugade även hela huset. På kvällen var vi i Dalby hos Birgitta och Göran trevligt som vanligt. Dom bjöd på Saffransfisksoppa med bröd gott vin / öl. Till efterrätt fick vi fruktsallad med glass , Mumsfillibabba 😉 Sent hemma även denna kväll.

                                                                            [st.jpeg] 

 Idag söndag har jag haft storstädning tvättrummet och tvättmaskinen har gått varm  det tog hela fm efter det så damsög jag över och mannen tvättade golven. Katterna har känning av att våren är på GGGG Sitter bara och jamar vid balkong,  så dom fick gå ut idag och det tyckte dom om, Alla lukter som fanns där ute gjorde den ena katten lite sur, nu måste dom sätta sina egna lukter igen. ( dom har inte varit ute sen i November) .  Nu sitter man som en slagen hjälte och skulle väl behövt gå ut och gå en runda men det får jag väl se om jag orkar. Ha en fortsatt skön helg. 

                                     

Tags: , , , , , ,

2 Replies to “Städ helg!!!!!”

  1. Men oj vilka vårkänslor du har drabbats av då 🙂 Motion har du säkert fått av allt flängande, men lite frisk luft kanske vore skönt för dig.
    Imorrn är det vårmånad, minsann!
    Kram Nina!

  2. Duktiga du.. Här behövs det oxå en stor städning..

    Kram Mia

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.