Solen strålar…

admin

 

IMG_0393-001 IMG_0394-001 IMG_0395-001

Men inte är det varmt. -8 grader och som jag längtar att få sitta och känna dom varma strålarna mot min hud.

Nu har jag jobbat 3 dagar den här veckan och ja det känns väl bra men jag vill att det ska kännas underbart ;). Varmvattens träning om måndagar som är så skönt, skulle kunna vara i hur länge som helst men man blir ju rätt torr av klor vatten. Akupunktur var jag på i torsdags och ca 16 nålar satt jag med och fler ska det bli, bara jag blir av med värken så bryr jag mig inte om hur många nålar han sätter, stelheten ska tränas bort “SEN” så kan jag njuta. Carpe Diem säger dom, och jag försöker verkligen det men det är kanske inte så lätt alltid.

Renoveringen  går sakta framåt men igår så var Marcus och Lina här och målade ett rum ” Tusen tack för hjälpen”, så nu ska där bara lister på sen är där klart för möblering. Mikael ” tusen tack för hjälpen” och Jan är så gott som klara med golv läggningen.

DSCF6950-001

Mitt lilla Hjärta har ju varit hos oss i veckan och man blir ju så glad när hon är här. Marcus passade på att leka med henne igår.

1 2 3 4 5 6

 

Idag har Jan och jag varit och fixat inredning till en garderob, sen har jag försökt städa lite så att vi kan fira påsk. Jag får väl fixa lite påskfint i veckan .

Varmvatten träning, silversmide, pyssel och fix sen är det Påsk

Ha en underbar vecka vänner Kramar till er alla

 

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.