Slut!!!!!!

admin

Ja så var den här långa semestern slut och vad har hänt.

Det har regnat och regnat och regnat sen lite sol, moln, lite blåst, Österlen tur och lite jobb på Lindex träffat lite folk men alla grill kvällar har blivit inställda tråkigt nog.

I torsdags kom jag hem efter en vecka på Kreta med en kompis där var det varmt och skönt 😉 legat under parasollen och läst, promenerat längst stranden, tagit en del morgon promenader, ätit gott och druckit en del vin, plockat en del växter och shoppat väskor, halsband och armband.Och men andra ord njutit av soltrålarna.  Sista dagen var det storm och gråa moln men det kunde man ta.

Sen i fredags hände något tråkigt , min mamma fick en propp i hjärnan det satte sig i vänster armen och sen inget mer men hon ligger nu på sjukhuset för utredning.

Det tråkiga och komiska är att mina föräldrars väninna åkte också in på sjukhuset men en fraktur i höften och dom tre skulle åkt till Kreta på torsdag. Tur i oturen att det hände nu. Nu håller vi tummarna på att dom tillfrisknar snart så att dom kan åka iväg på sin resa kanske till våren ?

Tags:

2 Replies to “Slut!!!!!!”

  1. Härliga bilder, Nette! Det kommer att ordna sig för Din Mamma ska Du se. Skulle vilja komma hem en dag och lämna grejerna med Ditt monogram! Fast förstår om Du har mycket just nu. Vi tar det framåt. Vi rings min vän! Jättekram Milott

  2. Härliga bilder.

    Usch, stackars din mor. Vet precis vad Ni går genom. Min mamma fick stroke och hjärtinfarkt den 8 jan i år.

    Krya på din mor och mina tankar går till henne och hoppas hon frisknar till. KRAM

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.