Semester ;)

admin

Ja det blir det denna sommaren också 😉

Rosorna blommar för fullt.

 

Veckan som gått har varit trög ;( trött till max, glömsk, massor att göra och inget gjort ;( men vad gör det när sommaren är slut.

Myst med hjärte gullet.Varit ute och ätit och haft trevligt med Jans syster och man. Sen har det hänt lite tråkigheter så som sönernas bilar har gått sönder dyra pengar att laga. Värmeåtervinningsaggregatet håller på att gå sönder hos oss och det kostar inte lite det heller ;(

Men nu räknar jag ner, jobbar 6 timmar till sen är det semester 😉 Alexandra kommer i morgon eftermiddag 😉 och ska vara hemma ca 1 vecka.

Nu stundas det 30 år fest på söndag och det är Hannah som ska fira det med Afternon the i vår trädgård och vädret ser inte ut att vara med henne detta året och det är ju jätte tråkigt.

Jag ska hjälpa henne att fixa och göra lite små pajer. Recept kommer.

Ni som inte vet så ligger min blogg ute på  http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

Ha det gott vänner.  Ta hand om er. kramar

Tags: , , ,

2 Replies to “Semester ;)”

  1. Hoppas du får en skön och avkopplande semester , det låter som om du skulle behöva det <3
    Kram Annelie

  2. Semester och oförutsedda utgifter verkar hänga ihop.. Då när man vill ha pengarna till lite roligheter under ledigheten då går saker sönder =( Vår bil har med varit på verkstad och diskmaskinen har gått sönder, men den senare får bli en senare fråga, vi kan diska för hand så länge..

    Hoppas vädret vänder så att ni kan vara ute på afternoon thea..

    Kram Mia

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.