PAJ MED HALLONPANNACOTTA

admin

8Port

  1. 12 digestivekex
  2. 75 g smör
  3. 1 tsk kanel

Fyllning

  1. 3 gelatinblad
  2. 2,5 dl vispgrädde
  3. 500g kesella kvarg hallon
  4. 3-4 dl hallon

 

Gör så här

 

Mixa kex, smör och kanel. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt stå i kyl ca 15 min. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädden. Rör ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något. Blanda grädde och kvarg. Häll det i formen. Låt stå i kyl minst 3 tim. Garnera med hallon.


Tags: , , ,

One Reply to “PAJ MED HALLONPANNACOTTA”

  1. Måste du skriva så goda recept! Man vill ju bara prova hela tiden!!! Hur går det då med dieten???

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.