På väg mot ändring.

admin

Ja man kan ändra mycket.

Bloggen

livet

familjen

vardagen

hemmet

hälsan.

Här har hänt mycket tycker jag. Många helger bokade , Yoga kurs, hemmet ska målas och ändras lite, familjen växer, hälsan förändras, vardagen känns inte som innan, bloggen ska ändras byta utseende  jag ska bli aktivare här och våren är på G.

Underbart.

Ja vi började renovera i höstas och ska väl fortsätta lite mer nu , älskar att fixa och dona och det gör inte mannen direkt ,  och jag har hälsan emot mig ;(. Men nu är det dax att ta tag i att måla hallväggen ner och det är rätt högt ;/ Men jag har get mig fan på att jag ska klara det. Återkommer med bildbevis.

Familjen har fått tillökning Vilya har fått en lillebror och det är så kul.

IMG_4748 2015-02-25 - 7 IMG_4754

Sonen är på G med att ändra bloggen får se när den är helt klar.  Jag kommer att skriva om vardagen, recept, resor och en ny mapp om tips på viner.

  

Jag kommer väl inte att skriva så mycket här fören den är helt klar.

Idag slutade jag tidigt och satt och njöt av en kopp te i solen .

Ta hand om er tills vi hörs och ses.

kramar

Tags: , , ,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.