Oj vilken helg!!

admin

Nu har man varit ledig några dagar och om man sammanställer dem så!!

Var ledig i torsdags och då röjde jag mest hela dagen både inne och ute. Sen långfredag gjorde jag skinkrullar , laxrullar som vi skulle ha på lördagen plus att jag bakade hälsobröd. Jag han med att fixa lite krukor som jag hade köpt lite blommor till samt att jag gjorde en påsk blomma till Laila och Bosse som vi åkte till på kvällen.

På påskafton var jag uppe tidigt och bakade solros bullar jag dukade sen var det tid att fixa till sig för jag skulle jobba på Lindex till ca  15.

När jag kom hem från Lindex var det bara att fortsätta 😉 Då gjorde jag en avokado/mango röra Jan hade gjort en jätte god marinerad fläskfile. vi dukade fram allt och jag var nöjd. Annelie, Hans och Robert kom och vi skålade i mousserande vin innan vi satte oss och åt gästerna var mätta och nöjda när dom gick.

Påsk dagen fick jag sitta och njuta i trädgården i den underbara solen 😉

På kvällen kom mina föräldrar på lite påskmiddag. Då serverade jag sill, ägg, laxrullar, varmrökt lax, sås och nypotatis. Denna kväll satt vi ute och njöt i solen.

Idag får man vila 😉 kanske blir det en runda i skrylle för det behövs efter denna helg med all den maten. Ha en fortsatt bra helg

Tags: , , , , , , ,

2 Replies to “Oj vilken helg!!”

  1. Vilken härlig påsk du/ni har haft och vilken god mat och bröd..

    Ha nu en fin början på vardagen igen..

    Kram Mia

  2. Men åh så gott det ser ut!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.