Mjölkchoklad & Bailys

admin

Kladdkaka med mjölkchoklad & Bailys

150g smör
150g mjölkchoklad
4 ägg
2 dl socker
4 msk ljus sirap
3 dl vetemjöl
3 krm salt
2 krm bakpulver
4 msk Bailys (ev. mer eller mindre beroende på smak)

Vispa ägg och socker vitt å pösigt. Smält choklad o smör i ett vattenbad, rör ner i äggblandningen, tillsätt sirap. Blanda ihop de torra varorna och rör ner i smeten, tillsätt Bailysen.
Häll smeten i en smord form och grädda i ca 180 grader i ca 20 minuter tills kanterna är genombakade men kladdig i mitten. Mums!

Receptet hittade jag här

http://www.bagerskan.se/

Tags:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.