Lördag, fotboll, körslaget

admin

Ja!! fotbollen vinner

Körslaget i pausen och jag sitter vid datorn. Idag har jag jobbat extra på Lindex och Inger min arbetskamrat från Lilltrollets förskola kom in och handlade, hon ville att jag skulle följa med till spisen efter jag slutat och lyssna på Jazz ( en pappa på min förskola spelar i ett band där ) Ok!! där satt vi drack vin och käkade på något lätt  Tack Inger jätte trevligt.   Jag har inhandlat nya ljus det behövs i höst rusket. Kram till er och ha en trevlig helg.

DSCF0606DSCF0605DSCF0607

Tags: , , , , ,

2 Replies to “Lördag, fotboll, körslaget”

 1. Fotboll hade jag inte på.. Slog över en gång och då gjorde ju Danmark precis sitt mål..

  Sitter nu på jobbet och skall göra hela natta..

  Ha en bra natt med god sömn..

  Kram
  Mia

 2. Vad fint med nya ljus 🙂

  Jag kollade körslaget och Göran kollade fotbollen i reklmpauserna 🙂 Halv tio slog vi om till Robins.

  Ha en skön söndag!
  Kram Nina!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.