Leilas chokladbollar

admin

Leilas chokladbollar

100 g mjukt smör
1 1/2 dl strösocker
3 dl havregryn
1 tsk vaniljsocker
3 msk kakao av god kvalitet
2 msk kallt espressokaffe (vanligt kaffe funkar också)

Kokosflingor (att rulla chokladbollarna i)

Blanda smör, strösocker och havregryn i en bunke.
Blanda i vaniljsocker och kakao, tillsätt sist kallt kaffe.
Forma chokladbollarna till bollar och rulla i kokos. Förvara chokladbollarna i kyl.

Leilas chokladbollar

    100 g mjukt smör
    1 1/2 dl strösocker
    3 dl havregryn
    1 tsk vaniljsocker
    3 msk kakao av god kvalitet
    2 msk kallt espressokaffe (vanligt kaffe funkar också)

Kokosflingor (att rulla chokladbollarna i)

    Blanda smör, strösocker och havregryn i en bunke.
    Blanda i vaniljsocker och kakao, tillsätt sist kallt kaffe.
    Forma chokladbollarna till bollar och rulla i kokos. Förvara chokladbollarna i kyl.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.