LCHF- bröd

admin

LCHF-bröd

Ingredienser:
1 liten 250g  burk keso
3 ägg
1 dl skalat sesamfrö
1/2 dl linfrö
1/2 dl solrosfrö
1 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk

Gör så här
Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Blanda i ägg och keso
Bred ut smeten på bakplåt med bakplåtspapper, ganska tunnt,
(nästan hela plåten skall täckas)

Grädda i 225 grader i 15 min.

Låt svalna och skär i rutor. Ät med gott pålägg.

(Detta är min variant på receptet på Sesambröd som någon annan bidragit med. Enklarare med keso och gott med olika sorters frön tycker jag.)

One Reply to “LCHF- bröd”

  1. Hej Jeanette,
    Det ser godt ud 😉 Hvad er “skalat” sesamfrø – ristede?? Og hvor meget er en “liten” burk keso? 250 ml?
    Knus Mette

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.