Lakrits biscotti
100 g rumsvarmt margarin
1 dl råsocker
1 dl mörkt muscovadosocker
3 ägg
7 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
100 g lakritsfudge hackad i små bitar
Jag la i 2 tsk lakritspulver med
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör och socker pösigt, tillsätt äggen (ett i taget). Blanda ner de torra ingredienserna, avsluta med laktritsfudgen. Dela degen i tre delar, rulla ut, platta något och lägg på plåt. Grädda i cirka 20 minuter. Sänk värmen till 100 grader. Skär upp längderna diagonalt i bitar som blir cirka 2 centimeter breda. Lägg tillbaka på plåten igen (med snittytan uppåt) och in i ugnen. Låt dem vara i ugnen tills de känns genomtorra, cirka 1 timme. Hittade receptet på: