Köttfärslimpa
Ingredienser:
800,0 gram Köttfärs nötfärs högst 10% fett
400,0 gram Champinjoner
1,0 st Lök gul röd
1,0 dl Keso 1.5% Cottage Cheese – Mini
1,0 st Äggula
1,0 msk Havrekli
1,0 msk Senap fransk
200,0 gram Bacon lättbacon gris
800,0 gram Köttfärs nötfärs högst 10% fett
400,0 gram Champinjoner
1,0 st Lök gul röd
1,0 dl Keso 1.5% Cottage Cheese – Mini
1,0 st Äggula
1,0 msk Havrekli
1,0 msk Senap fransk
200,0 gram Bacon lättbacon gris
Gör så här:
1. Stek hackade löken och stek den ihop i en tefolnpanna med den skivade champinjonerna eller valfri svamp, låt detta svalna
2. Blanda lök, svamp med köttfärsen, keso, äggula, havrekli, dijonsenap, salt & svartpeppar.
3. Ugnen på 175 grader….forma köttfärsröran till en limpa…..lägg baconen runt ovanpå. Ungsbaka i 40-50 minuter
4. Servera med valfria grönsaker, eller en broccoligratäng på minimat & maizena
Tags: köttfärslimpa